PRODUCĂTORUL ROMÂN BUCIN MOB LANSEAZĂ O NOUĂ TENDINȚĂ PE PIAȚĂ: CĂSUȚA MODULARĂ DIN LEMN

PRODUCĂTORUL ROMÂN BUCIN MOB LANSEAZĂ O NOUĂ TENDINȚĂ PE PIAȚĂ: CĂSUȚA MODULARĂ DIN LEMN

Producătorul român de mobilier Bucin Mob vine cu o propunere inedită pentru cei care se află în căutarea unui colț de relaxare: căsuța modulară din lemn Skadi, ideală pentru grădină.

Realizată din lemn de rășinos, are un design contemporan și minimalist, este spațioasă și nu necesită fundație sau autorizație de construcție.

Căsuța modulară din lemn Skadi reprezintă noua tendință în amenajarea curții sau a grădinii, o alternativă modernă la căsuțele clasice de grădină. Echipa Bucin Mob a dezvoltat acest concept pentru a veni în sprijinul persoanelor care își doresc un spațiu confortabil și ferit de agitația cotidiană în exteriorul locuinței. Căsuța poate fi amplasată pe orice suprafață, inclusiv pe malul apei, singura condiție fiind să fie plată. Poate avea rol de atelier, loc de joacă sau birou, dar la fel de bine poate constitui o cabină pentru piscină sau o căsuță de pescuit datorită materialelor speciale din care este realizată.

„Am dezvoltat căsuța modulară de lemn Skadi din dorința de a-i oferi omului modern un spațiu în care să evadeze, să se conecteze cu natura și să se bucure de libertate, așa cum și-o definește fiecare pentru sine. Skadi poate fi transformată într-un loc dedicat pasiunilor, relaxării sau chiar productivității, pentru cei ce își desfășoară activitatea de acasă – lasă frâu liber imaginației și permite diferite variante de montaj și amenajare, astfel încât să se potrivească dorințelor viitorilor beneficiari”, a explicat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

Personalizare complexă: sistem modular și gamă bogată de culori

În proiectarea Skadi, echipa Bucin Mob a pornit de la conceptul căsuței de grădină clasice, cu rol mai ales de depozitare, pe care l-a dus la alt nivel, de petrecere a timpului liber. Principiul de bază a fost cel al modularității, pentru a permite personalizarea după nevoile fiecăruia. Căsuța Skadi are lungimea de 4,7 m, lățimea de 2,42 m și înălțimea de 2,36 m. Cu o suprafață totală de 11,4 metri pătrați, poate fi utilizată cu ușurință de 2-3 persoane simultan.

Are o structură modulară și se poate asambla în diverse configurații – cu 3 sau 4 pereți, cu terasă sau fără. Pereții despărțitori din lemn sunt demontabili, astfel că spațiul închis sau cel deschis pot fi modificate conform nevoilor personale.
Finisajul este executat în culoarea lemnului de rășinoase, dar poate fi personalizat și prin aplicarea uneia sau a două culori RAL, un sistem recunoscut internațional, accesibil cu ușurință online și care cuprinde zeci de variante de culoare. Spre exemplu, se poate opta pentru pardoseală și pereți în culori diferite sau se pot combina orice culori RAL cu nuanța lemnului. Procesul nu presupune costuri suplimentare.

Montajul se realizează rapid, ușor și nu necesită aparatură profesională. Clienții pot alege varianta cu montaj inclus sau pot face montajul în regie proprie, caz în care vor primi indicații detaliate de montaj în coletul de transport.

Cu ocazia lansării căsuței modulare de lemn Skadi, Bucin Mob oferă 25% reducere pentru achiziționarea sa, până la data de 31 august 2021. Pe teritoriul României transportul este gratuit.

Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș.

Afacere de familie recunoscută internațional

Înființată în 1993, Bucin Mob este o afacere de familie care are la bază trei principii: conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţia şi calitatea. A pornit de la un mic atelier în curtea familiei și a ajuns la o echipă de 80 de persoane, utilaje moderne și o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an. Fabrica din Reghin produce mobilier de grădină, uși, ferestre, obloane, mobilier de copii și mobilier din lemn masiv semnat de designeri români. Aproximativ 70% din producție este destinată exportului, piețe predilecte fiind Germania, Austria, Ungaria, Italia, Slovenia, Elveția și Franța. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) și ISO 9001/2008.

Mai multe informații despre produsele Bucin Mob și galerii de imagini sunt disponibile pe website și pe pagina de Facebook.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!