Bucin Mob la Mobila Expo & Ambient Expo

Author: Andreea Alina

 

În perioada 23-26 martie 2017, producătorul român de mobilă Bucin Mob ia parte la târgurile internaționale de profil Mobila Expo & Ambient Expo, ce au loc simultan la Romexpo București. Poți participa la aceste evenimente și cunoaște detaliile produselor direct de la reprezentanții companiei.

Gama variată de produse pe care le vei vedea te poate ajuta să îți amenajezi casa în funcție de personalitatea locuitorilor săi, dar și să afli care sunt cele mai bune oferte pentru compania ta. 

Mobila Expo

Credem că un ambient sănătos pentru locuitorii săi este un spațiu luminos, în care soarele pătrunde atât cât este nevoie pentru locuitorii săi. De aceea ușile și ferestrele Bucin Mob sunt create din lemn natural (molid sau stejar) și au dotări foarte calitative. 

 

Bucin Mob este recunoscut la nivel internațional pentru ferestrele și ușile de o deosebită calitate, ce sunt realizate din lemn stratificat de rășinoase sau stejar. Materialul bine ales, uscat la 12%, îmbinat în lungime, formează materia de bază. Se pot executa ferestre și uși cu diferite forme geometrice, diferite configurații și deschideri, feroneria folosită este Roto NT, produsă în Germania. Pentru o cât mai bună etanșare termică și fonică, feroneria permite o închidere în mai multe puncte de-a lungul perimetrului tâmplăriei și reglaje ale canatelor în trei direcții. Pentru siguranță, la ușile de la exterior închiderea se face în trei puncte. 

 

 

Desigur, protejarea mediului este o îndatorire pe care fiecare dintre noi o avem, așadar specialiștii noștri vin mereu cu noi metode și produse ce pot fi folosite în fabricarea produselor finale: vopseluri pe bază de apă, atât pentru ferestre cât și pentru uși, colecția mobilierului pentru copii, dar și pentru seria de produse Bucin Mob Design Collection.

 

”Cu ocazia evenimentelor și târgurilor de profil la care participăm în acest an aducem în fața publicului produsele reprezentative pentru ca aceștia să își decoreze casa prin calitate. Desigur, principalele produse ale companiei pot fi testate și admirate în showroom-urile răspândite la nivel național: ferestre și uși din lemn strtificat (atât pentru interior cât și pentru experior), piese ce sunt parte din Bucin Mob Design Collecton, dar și o parte din mobilierul pentru copii”, spune Horia Bucin, unul dintre fondatorii companiei.

 

Găsești standul Bucin Mob la Mobila Expo în Pavilionul C4-C5, standul 25.

 

Ambient Expo

Platforma de design românesc Dizainăr și producătorul român Bucin Mob și-au unit forțele pentru a expune la Ambient Expo 2017 creațiile unora dintre cei mai îndrăzneți designeri români. 

 

În luna ianuarie a acestui an am participat la IMM Cologne, târgul internațional al decoratorilor, ce are loc anual la Koln și care dă startul tendințelor în materie de mobilier.

 

Piesele de rezistență ale Bucin Mob Design Collection au fost lansate în cadrul acestui eveniment, fiind admirate de mii de vizitatori din toate țările lumii.

Vedem din ce în ce mai clar tendința oamenilor de a se apropia de natural, fie că ne referim la materiale sau la forme. În cazul produselor noastre, ne place să ne jucăm cu formele geometrice și să punem astfel produsele în evidență, creând armonie cu întregul spațiu.

 

Standul proiectat de Dizainăr și construit de echipa Bucin Mob va expune în București, pentru prima dată după lansarea de la Koln, o parte din noua colecție de mobilier de autor Bucin Mob Design Collection. Bucin Mob și echipa Dizainăr nu sunt la prima astfel de colaborare. Producătorul din Reghin, Bucin Mob, a lucrat alături de designerii români prin platforma Dizainăr.ro și se poate mândri cu rezultate excelente, apreciate internațional. Colecția de mobilier din lemn masiv Bucin Mob Design Collection a fost lansată la Imm Cologne în ianuarie 2017 unde a putut fi admirată și comandată de vizitatori din toată lumea; este un proiect ambițios care s-a materializat datorită unei echipe mixte formată din designeri, ingineri și producători. 

 

 

"Suntem încă la început dar colaborarea dintre Dizainăr și Bucin Mob, pornită în toamna lui 2016 prin proiectarea standului pentru BIFE-SIM este un mare pas pe care l-a făcut producătorul din Reghin spre încorporarea designului în procesele de producție și deci spre crearea de valoare adăugată prin produsele promovate.

 

Designerii cu care colaborăm la Dizainăr au lucrat cu mare drag alături de echipa Bucin Mob pentru a face posibilă apariția, într-un timp record, a unor produse și amenajări de standuri cu design românesc în ADN. Avem ocazia, acum la târgul Ambient Expo 2017, să prezentăm o parte din aceste rezultate și să invităm și alți designeri și producători români să se alăture demersului inițiat acum patru ani de platforma Dizainăr, prin care ne-am propus să aducem împreună creatorul, producătorul și cumpărătorul de design." - Mihnea Ghilduș, designer de produs, fondator Dizainăr.

 

Conferința Ambient Expo: Interior, Exterior, Tendințe 

Conferința aduce către publicul Ambient Expo reprezentanți ai creativilor români, specialiști în arhitectură, design, peisagiști, specialiști marketing. Conferința începe la ora 11.00 și are loc în Pavilionul C1, la standul Dizainăr & Bucin Mob, vineri 24 martie. Vei avea ocazia să afli lucruri noi și să cunoști specialiști din domeniile tale de interes. 

Moderator:

 • Mihaela Ion, istoric de artă, co-fondator Asociația Atelierul de Creație

Invitați

 • Anca Spiridon, colaborator Revista Atelierul, comunicator cultural
 • Mihnea Ghilduș, designer de produs, fondator platforma Dizainăr
 • Mihnea Gheorghiu, partener Bucin Mob
 • Mihai Culescu, peisagist RPR Birou de Studii Contemporane
 • Cristiana Zgripcea, fondator, www.zgripcea.ro
 • Liliana Stoica, fondator & artist Deco-Box
 • Alexandra Zaiț, specialist Marketing, Delta Studio

Găsești standul Bucin Mob la Ambient Expo în Pavilionul C1, standul 03-04.

 

Bucin Mob participă la Ambient Expo & Mobila Expo

 • Unde: Romexpo București
 • Când: 23-26 martie 2017
 • Program de vizitare
  23-25 martie 2017 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
  26 martie 2017 (duminica): intre 10.00-16.00

Află mai multe despre produsele Bucin Mob direct pe site-ul companiei: www.bucinmob.ro