Cum comand online

  • Caută produsul dorit: poți căuta un produs direct in Câmpul special de căutare sau navigând in categoriile de produse direct din meniul afișat in stânga.

 

Adaugă produsele dorite in coșul de cumpărături prin selectarea butonului “Adaugă in cos.

 

Poți adăuga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

  • Verifica-ti comanda

 

După adăugarea fiecărui produs, ești direcționat automat in coșul de cumpărături, poți sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunți la unul sau toate produsele selectate.

 

  • Detalii de facturare si livrare comanda

 

După adăugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personală din showroom sau din oficiile poștale, livrare prin curier).

Produsele resigilate nu beneficiază de eventualele promoții care însoțesc produsele noi.

 

Nu uita sa citești termenii si condițiile si sa bifezi căsuța “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile bucinmob.ro” înainte de a trimite comanda.

 

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp după apăsarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma înregistrarea comenzii.

 

  • Ai mai cumpărat pana acum de la noi sau este prima data?

 

  1. Dacă ești client nou, completează doar datele din formular si apasă butonul “Plaseaza comanda”.
  2. Dacă ești deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta și ți se vor încarca toate datele folosite la ultima comandă. Daca dorești livrarea în aceleași condiții, apasă “Plaseaza comanda”.

 

  • Salvarea datelor

 

După fiecare comandă plasată, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.