Limba

Ușă de exterior model 10 Bucin Mob

în stoc
SKU
BC0024

Extensii de fișier compatibile de încărcat: jpg, pdf, bmp

Echiparea standard pentru ușile de exterior:

- Prag din Aluminiu Guttman, cu garnitură, pentru o etanșeizare cât mai eficientă,

              - Balamale BAKA Protect 3D, cu încărcare până la 160 kg,

              - Silicon pentru etanșare geam,

              - Mânere standard Hoppe Germania,

              - Feronerie ROTO DoorSafe cu închidere în 5 puncte,

              - 2 garnituri perimetrale

AVANTAJELE UȘILOR DE EXTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT

              - proprietăți termoizolante și fonice ridicate,

              - reducerea formării mucegaiului și condensului, lemnul fiind un material care a rezistat sute de ani dovedindu-și calitățile sale unice,

              - deoarece lemnul este un material natural poate fi vopsit în orice culoare dând un plus de eleganță și valoare locuinței.


Dimensiuni de execuție:

              - foaie ușă simplă minim l=980 mm x H=2000 mm, maxim l=1050 mm x H 2450 mm 

              - foaie de ușă dublă, cu canat secundar mobil cu lățime de minim 400 mm și cu canat secundar fix cu lățime de minim 300 mm.

                Pentru construcția ușilor de exterior utilizăm semifabricate din esențe de Molid sau Stejar,  molidul folosit este din munții Gurghiului cunoscut pentru calitățile sale, stabilitate și rezistență în timp, cheresteaua este debitată la diferite dimensiuni în funcție de comenzi și uscată în camere de uscare, controlate de softuri speciale care permit configurarea și monitorizarea procesului de uscare în funcție de tipul de cherestea, umiditatea lemnului ajungând la 8-10 %.

                Lemnul triplu stratificat este format din 3 lamele care sunt dispuse fibră contra fibră pentru a elimina tensiunile interne, îmbinate pe lungime in dinți, astfel rezultând 3 tipuri de calupi molid-molid-molid, stejar-molid-stejar si stejar-stejar-stejar.
                Profilele din lemn triplu stratificat sunt tip EUROFALZ 68 
                Pentru toate produsele din lemn triplu stratificat la finisaje folosim lacuri ecologice ICA Italia pe baza de apă cu protecție UV sau ulei ecologic fabricate de Sherwin-Williams.

                Tâmplăria este rezistentă in timp, asigurând o izolație fonică si acustică superioară deoarece lemnul nu prezintă goluri pe interior, in comparație cu alte tipuri de tâmplării.

                Etanșarea dintre geam si elementele ferestrelor se realizează cu silicon neutral.

                Finisajul este executat într-o gamă largă de culori predefinite sau in culoarea clientului, se pot executa la interior o culoare si la exterior o altă culoare.

                Pierderile de căldură sunt împiedicate și de vitrajul folosit, configurația minimă utilizată de noi, are coeficientul termic K=1.1 W/mpK, LowE+Fl+Argon, ceea ce duce la un coeficient total de transfer termic al ferestrei de 1.2 W/mpK. Pornind de la această configurație minimă putem oferi și  alte tipuri de sticlă, colorate în masă, ornament, securizate și chiar cu trei foi de sticlă.

                FERONERIA folosită este ROTTO DoorSafe produsă in Germania de cea mai bună calitate, care închide etanș și este rezistentă pentru orice ușă de intrare.

bucinmob.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUșă de exterior model 10 Bucin Mob