Limba

Ușă de balcon sau terasă

în stoc
SKU
BC0013

Extensii de fișier compatibile de încărcat: jpg, pdf, bmp

....

 

Echiparea standard pentru ușile de balcon Bucin Mob:

  •             - 2 lăcrimare din Aluminiu Guttman, având rolul de a evacua apa care ajunge pe geam;
  •             - 2 garnituri de etanșare;
  •             - silicon pentru etanșare geam;
  •             - mânere standard Hoppe Germania

Opțional          - prag din Aluminiu Guttman, cu garnitură, pentru o etanșeizare cât mai eficientă

 

AVANTAJELE UȘILOR DE BALCON DIN LEMN STRATIFICAT

  •             - proprietăți termoizolante și fonice ridicate;
  •             - reducerea formării mucegaiului și condensului. Lemnul fiind un material care a rezistat sute de ani dovedindu-și calitățile sale unice;
  •             - deoarece lemnul este un material natural poate fi vopsit în orice culoare dorim dând un plus de eleganță și valoare locuinței;


...

 

                Pentru construcția ferestrelor utilizăm semifabricate din esențe de Molid sau Stejar,  molidul folosit este din munții Gurghiului cunoscut pentru calitățile sale, stabilitate și rezistență în timp, cheresteaua este debitată la diferite dimensiuni in funcție de comenzi și uscată în camere de uscare, controlate de softuri speciale care permit configurarea și monitorizarea procesului de uscare în funcție de tipul de cherestea, umiditatea lemnului ajungând la 8-10 %.

                Lemnul triplu stratificat este format din 3 lamele care sunt dispuse fibră contra fibră pentru a elimina tensiunile interne îmbinate pe lungime în dinți, astfel rezultând 3 tipuri de calupi molid-molid-molid, stejar-molid-stejar si stejar-stejar-stejar.
                Profilele din lemn triplu stratificat sunt tip EUROFALZ 68. Pentru toate produsele din lemn triplu stratificat la finisaje folosim lacuri ecologice ICA Italia pe bază de apă cu protecție UV sau cu uleiuri fabricate de Sherwin-Williams. Finisarea rezultată oferă o protecție contra ciupercilor xilofage, razelor UV și a efectului dăunător al apei asupra lemnului..

                Tâmplăria este rezistentă în timp, asigurând o izolație fonică și acustică superioară deoarece lemnul nu prezintă goluri pe interior, în comparație cu alte tipuri de tâmplării.

                Cantitatea de apă care se scurge pe geam este preluată de lăcrimarul din aluminiu Guttman.

                Etanșarea dintre geam și elementele ferestrelor se realizează cu silicon neutral.

                Finisajul este executat într-o gamă largă de culori predefinite sau în culoarea clientului, se pot executa la interior o culoare și la exterior o altă culoare.

                Pierderile de căldură sunt împiedicate și de vitrajul folosit, configurația minimă utilizată de noi, are coeficientul termic K=1.1 W/mpK, LowE+Fl+Argon, ceea ce duce la un coeficient total de transfer termic al ferestrei de 1.2 W/mpK. Pornind de la această configurație minimă putem oferi și  alte tipuri de sticlă, colorate în masă, ornament, securizate și chiar cu trei foi de sticlă.

                FERONERIA folosită este ROTTO NT  și ROTO ALVERSA Germania de cea mai bună calitate.

bucinmob.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUșă de balcon sau terasă