Politica de returnare

Bucin Mob SRL ofera o perioadă de 14 zile calendaristice de la confirmarea primirii comenzii în care puteți returna produsul.

        În această perioadă puteți să încercați produsul . De îndată ce ați pus în folosire produsul, perioada în care puteți returna produsul a expirat.  
        Vă sfătuim să verificați produsul imediat după primire. Dacă produsele sunt deteriorate sau incomplete, înștiințați-ne prin echipa de Serviciu Clienți. Dacă nu sunteți mulțumit de produs puteti să îl returnați.

        Puteți să returnați dacă:

  1. Produsul este incomplet la livrare.
  2. Dacă este în ambalajul original și în starea inițială.

        Este necesar să contactați echipa Serviciu Clienți în termen de 14 zile calendaristice pentru a ne informa că doriți să returnați (o parte) comanda. Vă vom returna suma completa în termen de 14 de zile după ce am primit produsul returnat.

        Ne puteți notifica cu ușurință dacă doriți să returnați comanda, direct din contul dumneavoastră bucinmob.ro. Accesați "Comenzile mele" și dați click pe "Returnează". Dacă doriți să returnați produsele vă rugăm să ne informați în termen de 10 zile calendaristice de la livrare.

        De asemenea, ne puteți notifica prin telefon: 0265534214.

După notificare vă vom trimite informații privind returnarea. Puteți aranja o zi în care să fie ridicat coletul cu produsul returnat.

        In cazul in care produsul nu poate fi reparat vă vom returna plata efectuată, în întregime, într-un interval de 14 zile calendaristice, de la primirea articolului returnat. Vă rugăm să rețineți că, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, rambursarea va fi realizată în același cont și prin intermediul aceleiași metode folosite pentru a plasa comanda.

        Formularul de returnare este un model și nu este obligatoriu.