SKADI - 4,7m x 2,4m casuta de gradina din lemn masiv de rasinos

 

Descriere:

Căsuța din lemn Skadi are un design contemporan și minimalist, este spațioasă și reprezintă o alternativă modernă pentru căsuțele clasice de grădină.

Poți converti căsuța Skadi într-un mic studio de pictură, într-o căsuță de grădină și chiar într-un birou pentru a lucra relaxat în mijlocul naturii.

Poate fi montată și pe malul apei, datorită materialelor speciale, astfel că o poți transforma în cabină pentru piscină sau căsuță dedicată pescuitului.

Are o structură modulară și o poți asambla chiar tu în mai multe configurații, urmărind pas cu pas Instructiunile de montaj care vin în colet. Pereții despărțitori din lemn sunt demontabili, astfel încât spațiul închis sau cel deschis pot fi modificate conform nevoilor personale.

 

Se asamblează foarte ușor în câteva ore urmărind imaginile din kit-ul de montaj, fără a fi necesare instrumente profesionale pentru a duce la bun sfârșit montajul.

Căsuța modulară Skadi este fabricată din lemn de rășinoase certificat FSC și materiale de înaltă calitate, fiind rezistentă la intemperii. Este produsă la fabrica Bucin Mob din Reghin care se află situată la poalele munților Gurghiu, în cel mai mare bazin de lemn de rășinoase din România.

Căsuța Skadi are lungimea de 4,7 m, lățimea de 2,42 m și înălțimea de 2,36 m. Aceste dimensiuni sunt perfecte pentru a fi utilizată de către 2-3 persoane simultan.

Suprafața totală a căsuței este de 11,4 metri pătrați, iar greutatea structurii este de circa 1000 kilograme.

 

Echiparea include:

 

  1. ușă de lemn stratificat, cu grosimea tocului de 68 cm;
  2. mâner standard Hoppe Germania, care poate fi ales în trei culori (argintiu, bronz sau alb);
  3. panouri modulare cu sticlă tip ferestre fixe din lemn stratificat
  4. panouri modulare cu lambriuri
  5. panouri modulare cu șipci;

 

Finisajul este executat în culoarea lemnului de rășinoase, sau poate fi personalizat aplicând una sau două culori RAL, în funcție de preferințele personale. De exemplu, poți alege pardoseală și pereți în culori diferite, sau poți combina orice RAL cu culoarea lemnului.

Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș.

CARACTERISTICI GENERALE

 

 

Categorie produs:

Căsuță de grădină

Destinat pentru:

studio de pictură, spațiu birou, căsuță grădină etc.

Stare asamblare:

Neasamblat

 

 

 

Instrucțiuni de montaj:

 

                      MATERIAL

 

Material:

Lemn de rășinoase

 

                      DIMENSIUNI

 

Lungime:

4700 mm

Lățime:

2420 mm

Înălțime:

2360 mm

Greutate:

1000 kg

Pentru oferta personalizata completeaza cererea de mai jos si te contactam noi!