SUGESTII PENTRU A FACE GRĂDINA TA MAI FRUMOASĂ

SUGESTII PENTRU A FACE GRĂDINA TA MAI FRUMOASĂ

Plantează flori și plante colorate - Adaugă un strop de culoare în grădina ta cu flori vibrante și plante cu frunze colorate. Alege plante care înfloresc în diferite sezoane pentru a avea mereu o grădină plină de culoare.

Creați diferite niveluri - Grădinile cu diferite niveluri adaugă dimensiune și adâncime. Adaugă cărări, ziduri de sprijin, terase sau scări pentru a crea diferite niveluri în grădina ta. Astfel, vei putea să-ți organizezi plantele în mod creativ, să le pui în evidență și să creezi o atmosferă mai plăcută.

Pune în valoare spațiile cu diferite texturi și forme - Adaugă structură și interes vizual în grădina ta cu plante care au texturi și forme diferite.

Folosește plante cu frunze mari, tufișuri sau plante cu flori de dimensiuni mari pentru a crea un contrast interesant cu plantele mai mici și delicate.

Acestea sunt doar câteva sugestii pentru a face grădina ta mai frumoasă. Încearcă să fii creativ și să te distrezi în procesul de creare a unui spațiu verde minunat în curtea ta!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!