BUCIN MOB EXPUNE MOBILIER DE DESIGN LA SALONE DEL MOBILE MILANO

BUCIN MOB EXPUNE MOBILIER DE DESIGN LA SALONE DEL MOBILE MILANO

Producătorul român de mobilă expune produsele din gama Bucin Mob Design Collection la târgul internațional de profil Salone del Mobile Milano.

Această colecție deosebit de frumoasă numără 24 de piese de mobilier din lemn masiv, material alături de care au fost adăugate materiale alternative, precum rășina epoxidică, marmura sau metalul. Produsele au fost gândite de 4 echipe de designeri și produse în fabrica Bucin Mob: Izzi Design Box, Woodyo, Dizainăr și Peter's Design. Întreaga colecție a fost lansată în luna ianuarie 2017 la evenimentul internațional de profil IMM Cologne din orașul Koln și s-a bucurat de un succes formidabil din partea vizitatorilor. 

Cu două noi produse remarcabile realizate din lemn masiv de stejar, echipa întregește colecția de 24 de piese de mobilier; acestea au fost lansate în luna martie în cadrul evenimentului Ambient Expo, ce a avut loc la Romexpo București. Piesele noi de mobilier, ”Masa Segmente” și ”Setul Aster(x)” sunt gândite de către echipa Dizainăr, și anume Raul Cadar, Mihnea Ghilduș și Magda Traciu. Cei trei designeri de produs sunt, de asemenea, cei care au gândit setul de produse Low Poly, parte din aceeași colecție de design: masă, banchete și comodă. 

Surpriza evenimentului de la Milano vine însă cu o nouă versiune a setului de masă și banchete din stejar și metal, ”Cube”. Lansate în luna ianuarie a acestui an la IMM Cologne, produsele au fost îmbunătățite în fabrica de la Reghin, urmând să fie prezentate în forma finală la Salone del Mobile Milano.. Unele din cele mai apreciate produse, încă de la lansarea colecției la Koln, au fost cele create de către designerul Constantin Alupoaei - Izzi Design Box. Acesta a gândit un set complet de mobilier care să îndulcească aspectul locuinței sau al biroului, folosind structuri de lemn masiv alături de alte materiale precum rășina epoxidică sau marmură.

Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!